Tavlor med New romance stil.

Trend tavlor – modernt, feminint och romantiskt.

Feminina motiv med botaniska inslag, en kombination mellan modernt och antikt – allt i tilltalande rosa dova toner.  Här kan du se hur vi väljer att involvera den inbjudande New Romance-stilen i våra tavlor.

Urban Ballerina Jump Fotokonst tavla
sunset palms tavla

Få saker i livet känns viktigare än att skapa en trygg plats och miljö där ideér frodas och att skapa ett hem som man kan känna sig avslappnad i. New Romance stilen hjälper dig uppnå precis detta! Den romantiska, feminina inredningstrenden ger hemmet en välkomnande känsla och ser till att ditt hem omfamnas av ett lugn. Med förförisk konst tavlor eller posters, antika detaljer och gammelrosa som accentfärg sätter du den romantiska stilen mitt i prick.

Tango Underwater Fotokonst tavla
Silver Pineapple Pink tavla

Vi pryder mer än gärna våra väggar med konst tavlor som kännetecknas av ballerinor, blommor samt andra motiv med runda former, mjuka kontraster och en karakteristisk färgskala i rosa. Våga blanda antikt med nytt! Matcha dina konstposters i gammelrosa tillsammans med trendiga inredningsdetaljer såsom en snygg golvlampa och bryt av med andra färger för att ge New Romance-stilen en modern look.

Woman's Body Fotokonst tavla
Woman’s Body Fotokonst tavla

Pink and botanically Banana tavla
Pink tavla
Pink tavla 2
Colors of Earth Aerial tavla

Rama in dina drömlika motiv i metallramar och matcha med textilier och andra inredningsdetaljer för att fånga upp stilen till fullo. Ett hett trend är att skapa en tavelvägg av motiv man gillar för att ge ett helt rum en ny prägel. Prova att bygga din egna tavelvägg eller tavelcollage för att matcha ihop dina favoritmotiv och se vad som passar bäst hemma hos dig.

Woman photography Art tavla
Catwoman tavla